we ambiëren

imm012_16A

We bouwen het heden op terugblikken, blijven hangen als weerhaken aan kapstokken met jassen om geleende ruggengraten. Wervelkolom tomtom, wervelwind zonder zon na de regen steekt het tegen. In formatie lepelen we met lange tanden het leven uit. Generatie voorraadkast bracht generatie voor-wat-hoort-wat-gast. We staren alleen nog naar schermen, vergeten de planten water, bewaren de mooie dingen voor later. We horen hartenklop in voorwerpen, douchen te warm wachten dan tot de kou in ons lijf zit. Lachen luider dan we menen, ambiëren, catalogusmodellen van mensen maar vragen ons nooit af waar wij de magie verloren. We staren alleen nog naar schermen, vergeten de planten water
bewaren de mooie dingen voor later

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s