Note from society

Kleine meisjes blijven beter klein. Liefst niet te veel willen. Liefst niet te veel zijn. Laat het om te ontdekken hoe het voelt wanneer je jezelf met één vleugel de lucht in hijst. Teken je vlucht uit alsof je geen vleugels had. Negeer je ideale reis. Kleur gerust je doffe duivenleven in lieve schat, kleur alleen met blauw en grijs. Wees bekrompen en doe krimpen. Niemand is geïntimideerd door de kleintjes. Wees zuinig met meningen en aanwezigheid. De norm is identiek, niet identiteit.

Piep niet te ver over het muurtje. Waag je niet aan wankel balanceren op de rand. Hou vast aan je onwetendheid, voorgehouden liegebeestenzekerheid. Stil je honger naar kennis met anderen hun ijle gedachten. Leer van mensen die zelf niets weten. Leer zij die wel vliegen, verachten. Negeer je talenten en vermijd je passies. Nooit naar je doodgezwegen mogelijkheden smachten.

Realiseer alleen het voorschot op je dromen, en dwaal als een dwaas in doelen van een ander. Vlak je eigenheid af en trek het een uniform aan. Lach niet te luid en hou je handen uit de lucht. Aanbid wat populair en zielloos is. Maar vooral, pretendeer te genieten van deze gemotoriseerde rit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s